torsdag 5 november 2009

Veckan som gått

Oj var denna veckan har sprungit i väg. Hunnit med massor.
I tisdags var det dags för mig att ta vaccinet mot svininfluensa, kändes absolut ingenting när de tog den men sen efter några timmar så kom värken i armen, feber och illamående. Detta höll i sig i går oxå men idag är det som vanligt igen. Emil tog oxå sin spruta i tisdag och han var så kaxig, hade inga känningar alls men oj vad han hade fel, hans biverkningar kom i går med feber och värk i armen.
Men det är helt klart värt att ta den tycker jag!

I måndags var det åter dags för träff på xtravaganza och vägning. Jag hade "bara" gått ner 1kg och Emil 2kg, trodde att det skulle vara mera, men det är bara att ta nya tag för vägningen nästa vecka. Börja se målet framför oss nu, längtar efter att få börja äta lite. Det är inte så att vi går runt och är hungriga men det är det sociala man saknar mycket. Nu är det nedförsbacke tills det är dags för upptrappningen. Planen är att vi ska börja äta lite mat första veckan i december.

Igår släpptes det två nya Falk-filmer och vi var inte sena med att åka in och hyra dessa.=)
Såg den femte och den var väl hyfsad tycker jag.

I morgon är det dags att jobba igen, lite små drygt att jobba två helger efter varandra. Jobbade ju helgen som varit oxå.
På söndag ska vi fira Emil med familjen, få blir ett annolunda firande i år. Det blir tipspromenad i antingen bastasjö eller här i rödeby och sen bjuds det på grillad korv med bröd. Ska bli jätte trevligt att träffa bla Jens, Johanna och barnen, har knappt träffat dem sen vi började på xtravaganza.

Nu är det dags för ett träningspass och i kväll blir det en mysig fika med girlsen.

2 kommentarer:

  1. Vi tycker med att det ska bli mys! Hoppas på fint väder!

    SvaraRadera
  2. Ho ho Anna! Längtar efter lite uppdateringar från din blogg=)!!

    SvaraRadera